onsdag 9 oktober 2013

Första veckan

Första veckan har gått och oväntat nog känns det som om vi varit här mycket längre än 1 vecka.

Det är alltid väldigt mycket att ta in i början på en ny arbetsplats. Nya rutiner, arbetskollegor och inte minst en helt ny kultur. Den stressade vardagen där varje minut är planerad gör man bäst i att glömma här. Saker tar helt enkelt den tid det tar!


Men det är väl det som är charmen också, och kanske borde vi där hemma lära oss lite av det? 

För att ni ska veta vad jag gör här nere kommer en liten presentation av Propel Africa:

Propel Africa är ett svenskt företag med kontor i centrala Kapstaden. 1998 startade Pernilla och Pelle företaget och sedan dess har Propel Africa slagit sig in på den svenska resemarknaden med sina högklassiga rundresor runt södra Afrika!

Propel Africa är en så kallad DMC, Destination Management Company, och jobbar enbart som agenter mot resebranshen. De arbetar alltså inte med privatpersoner utan med resebyråer som har gruppresor till södra Afrika. 

Man kan säga att en DMC är en hjälpande han på plats. Dem har utmärkt lokalkännedom om landet och ordnar alla praktiska saker så som hotellbokningar, upphämtning på flygplatsen och aktiviteter under hela resan. All logistik och planering ligger i Propel Africas händer!

Kapstaden och rundresor i Sydafrika är det mest populära för tillfället. Men inte allt för sällan kombineras även närliggande länder som Mozambique, Botswana eller Zambia för att kunderna ska få ut så mycket som möjligt av sin resa.

Vill ni läsa mer om företaget och få ett smakprov av vad de erbjuder sina kunder, gå in på hemsidan:

http://www.propelafrica.com/Swe/Hem.html

Hoppas ni har det härligt hemma!

Carro





1 kommentar: